İlerlemen cihazına kaydedilir.
Oyunu kaldırırsan veya yeni bir telefona geçersen ilerlemen aktarılmaz ve yeni cihazda sıfırdan başlarsın.
Reklamları Kaldır satın alımın, orijinal satın alım için kullanılan Apple Hesabına bağlıdır. Yeni cihazında aynı hesapla oturum aç, ardından Alımları Yenile'ye dokun.
Yorumlar
0 yorum
Makale yorumlara kapalı.