Funkcja „Usuń reklamy” wymaga jednorazowego zakupu. Jej dokładna cena zależy od regionu, waluty i obowiązujących podatków.
Cenę końcową zobaczysz w oknie potwierdzenia przed zrealizowaniem zakupu. Zakup możesz anulować w dowolnym momencie przed obciążeniem konta.
Aby sprawdzić cenę:
- Dotknij ikony zębatki w prawym górnym rogu.
- Przewiń w dół i dotknij opcji „Usuń reklamy”.
Komentarze
Komentarze: 0
Komentarze do artykułu są zablokowane.