Postęp jest zapisywany na urządzeniu.
Jeśli odinstalujesz grę lub zmienisz telefon, postęp nie zostanie przeniesiony i zaczniesz od nowa na nowym urządzeniu.
Twój zakup funkcji „Usuń reklamy” jest powiązany z kontem Apple użytym do pierwotnego zakupu. Zaloguj się na to samo konto na nowym urządzeniu, a następnie dotknij opcji „Przywróć zakupy”.
Komentarze
Komentarze: 0
Komentarze do artykułu są zablokowane.